Sunday 28 August 2011

heart sunglasses

Πέρσι το καλοκαίρι καθώς χάζευα στο  tumblr είδα την κοπέλα στην φωτογραφία που φορούσε αυτά τα υπέροχα γυαλιά καρδιές και ναι κόλλησα και πάλι, έψαχνα απεγνωσμένα να βρω κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα που να έχει παρόμοια γυαλιά.
Γενικά στην Ελλάδα είμαστε πολύ πίσω ακόμα, ό,τι και αν βγει στο εξωτερικό έρχεται εδώ μετά από 8 με 10  μήνες.

Τελικά δεν βρήκα κάτι στην Ελλάδα και άρχισε η αναζήτηση σε κάποιο online κατάστημα του εξωτερικού και στάθηκα τυχερή τα βρήκα στο urbanoutfitters όμως δυστυχώς τα μεταφορικά ήταν πολύ περισσότερα από την τιμή που κόστιζαν τα ίδια τα γυαλιά οπότε ναυάγησε το σχέδιο να τα παραγγείλω...

Όμως μετά από υπομονή και χρόνο τα βρήκα τελικά στα h&m και τα τσίμπησα.
Είναι γυαλιά τα οποία έχουν πραγματικά ιδιαίτερο χαρακτήρα και προσωπικότητα, για να τα φορέσεις πρέπει να το αισθάνεσαι πραγματικά και να σου αρέσουν πολύ διαφορετικά δεν θα σου πηγαίνουν καθόλου.
Η συμβουλή μου είναι πως αν σε κάποια αρέσουν πολύ να τα αγοράσει οπωσδήποτε, και κάτι τελευταίο τα περισσότερα γυαλιά καρδούλες έχουν πλαστικό χοντρό σκελετό. Αυτού του είδους ο σκελετός δίνει σε όποιον τα φοράει παιδικό στυλ, όμως με τον συγκεκριμένο σκελετό το στυλ μεταμορφώνεται σε πιο σοφιστικέ, με vintage πινελιές!!!
Σε επόμενη δημοσίευση θα σας πω με τι έχω κολλήσει αυτό τον καιρό, για να ξέρετε τι θα έρθει στην Ελλάδα τον επόμενο χρόνο :P

1 comment:

Anonymous said...

εισαι η μοδα :P